Panouri sandwich rezistente la foc

Panouri sandwich rezistente la foc FireMet ® Roof G4
Panoul FIREMET ® ROOF G4 este un panou metalic cu auto-sustinere, confectionat folosind un sistem de productie brevetat de Metecno si proiectat pentru ACOPERISURI amenajate in vederea incendiilor ale cladirilor industriale si comerciale.
Este confectionat din placa ondulata la exterior si o placa cu micro-striatii in interior, izolata cu spuma PUR si cu un strat de vata minerala cu fibre orientate pe fata interioara a panoului.
Panoul FIREMET® ROOF G4 retine caldura si fum in cazul unui incendiu in cladire, datorita unui strat de vata minerala de 20 mm grosime. FIREMET ROOF G4 este cotat B S1 DO, conform noilor reglementari europene, in care clasa S indica retinerea de fum.

Citeşte mai departe: Panouri sandwich rezistente la foc

Pardoseli poliuretanice decorative - MASTERTOP

Pardoseli poliuretanice decorative - MASTERTOPSeria de sisteme pentru protectia pardoselilor, MASTERTOP® de la BASF este ultima generatie de pardoseli create special sa indeplineasca cerintele de performanta din spitale, policlinici sau centre medicale, birouri, sali de expozitie sau acolo unde sunt necesare paroseli decorative, confortabile si igienice.
Toate pardoselile din gama MASTERTOP® sunt formate din amorsa, strat de baza si strat final. Amorsa asigura legatura monolitica cu substratul; stratul de baza poliuretanic sau epoxidic asigura proprietatile mecanice ale pardoselei si care va castiga valoare estetica si rezistenta sporita la abraziune, UV si chimicale prin acoperirea cu stratul final.

Citeşte mai departe: Pardoseli poliuretanice decorative - MASTERTOP

Membrane anticondens de prima invelire

Membrane anticondens de prima invelireMSI pot fi folosite sub tabla planã ca straturi de distanþare doar la acoperiºurile ventilate – acele tipuri de acoperiºuri care au sub înveliº un strat de ventilaþie (rost sau spaþiu mai mare). La acoperiºuri neventilate pe înveliº ar trebui sã fie aranjatã pãtura de difuzie care creeazã distanþã sub tablã.

Citeşte mai departe: Membrane anticondens de prima invelire

Tavane suspendate lamelare

Lamele PROMETALLamele PROMETAL
Plafonul metalic lamelar PROMETAL® poate fi utilizat pentru decorare sau renovare, pentru a crea paravane sau ce este necesar pentru a utiliza la maxim toate spatiile interne, externe, etc.
Creativitatea acestui material ofera oportunitatea arhitectului de a realiza proiecte cu un design deosebit, datorita existentei unei largi game de tipuri de lamele si culori

Citeşte mai departe: Tavane suspendate lamelare

Panouri sandwich pentru acoperis

Panouri sandwich pentru acoperisISODOMUS:
- ISODOMUS reprezinta o noua inovatie din punct de vedere estetic in domeniul panourilor termoizolante destinate acoperisurilor din constructiile civile. ISODOMUS Izolant este panoul din poliuretan expandat, cu aspect de tigla, care permite obtinerea unui acoperis functional, cu un mare avantaj estetic, usor, sigur, fiind in acelasi timp simplu de montat si impermeabil, ajungand sa satisfaca cele mai severe norme peisagistice. ISODOMUS Izolant imbina cu succes tehnologia panourilor termoizolante ISOPAN si traditia acoperisurilor din tigla, garantand o izolatie termica ridicata tipica doar la produsele fabricate pe baza de poliuretan

Citeşte mai departe: Panouri sandwich pentru acoperis

Kronospan iese pe piață cu noi plăci de lemn care reduc cu 40% costurile unei construcţii

Kronospan iese pe piață cu noi plăci de lemn care reduc cu 40% costurile unei construcţii Compania Kronospan a finalizat la Braşov o investiţie de 200 milioane de euro într-o fabrică de OSB, plăci aglomerate din aşchii de lemn, materiale care sunt folosite în construcţii şi care pot reduce costurile cu 40% comparativ cu materialele tradiţionale.

Citeşte mai departe: Kronospan iese pe piață cu noi plăci de lemn care reduc cu 40% costurile unei construcţii

2,5 milioane de euro pentru noul sediu al Consiliului Judetean Arad

2,5 milioane de euro pentru noul sediu al Consiliului Judetean AradAngajatii Consiliului Judetean Arad au inceput prima saptamana de lucru in noua cladire a institutiei, considerata una dintre cele mai moderne din oras. Noul sediu este o constructie din beton si sticla, are 3639 de metri patrati de birouri si spatii pentru conferinte, in regim de inaltime demisol, partes si doua etaje. "Este prima investitie din tara intr-o cladire a administratiei publice locale, din bani de la bugetul propriu", a declarat Nicolae Iotcu, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Citeşte mai departe: 2,5 milioane de euro pentru noul sediu al Consiliului Judetean Arad

Cu blocurile de zidarie potrivite, izolarea termica nu mai este necesara

Cu blocurile de zidarie potrivite, izolarea termica nu mai este necesaraIn Romania, temperaturile variaza foarte mult, atingand atat niveluri foarte ridicate vara, cat si foarte scazute iarna. In construirea unei case trebuie sa se tina cont de acest aspect.

“Prima tentatie, mai ales dupa bunul obicei al romanilor, este folosirea unui material termoizolant, care sa imbrace zidaria. Specialistii in constructii din tarile vest-europene, cu traditie in utilizarea bca-ului, nu recomanda folosirea unui strat suplimentar de termoizolatie. Si asta pentru ca BCA-ul de calitate are proprietati termoizolante excelente. In plus, costurile per ansamblu ale constructiei sunt mult diminuate”, explica Cristian Constantin, Product Manager Xella RO – reprezentanta in Romania a liderului mondial in bca YTONG.

Citeşte mai departe: Cu blocurile de zidarie potrivite, izolarea termica nu mai este necesara

La 80 de dosare pe zi pentru "Prima Casă", FNGCIMM trebuie să dubleze angajaţii

thumb_300_x_225_6626-5fda12861e7a0434f1253dace11263b5.jpgFondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) va dubla numărul de angajaţi însărcinaţi să analizeze dosarele pentru credite la "Prima Casă" trimise de bănci, în condiţiile în care solicitările primite au ajuns la circa 80 pe zi, venind de la opt dintre cele 19 bănci înscrise în program.

"Primim aproximativ 80 de solicitări de garantare pe zi. În prezent sunt 16 oameni care le analizează, însă vom mai angaja personal, până la circa 30 de oameni", a declarat pentru Business Standard Aurel Şaramet, preşedintele FNGCIMM.

Până ieri, Fondul a primit 602 solicitări, cu o valoare totală de 25,2 milioane de euro, dintre care 464 sunt deja aprobate.

Citeşte mai departe: La 80 de dosare pe zi pentru "Prima Casă", FNGCIMM trebuie să dubleze angajaţii

Pipera, de vânzare.

Pipera, de vânzare.Pipera a devenit sinonimă cu milionarii, maşinile scumpe, vedetele şi vilele-palat. Proprietarii de lux de aici stau, însă, înghesuiţi şi vor acum să plece din nordul Capitalei.

Aşa că zeci de case sunt de vânzare. Alte câteva sute se ridică în vest, la Domneşti. Oamenii locului, înstăriţi şi ei, promit să transforme locul într-o Pipera accesibilă şi aerisită.

Peste noapte, terenurile din Pipera s-autransformat în cartiere întregi de blocuri şi vile. Cu alei cochete, grădiniţe, terenuri de sport şi parcuri de joacă pentru copii.

Familia Badea s-a mutat şi ea în Pipera acum 5 ani. Soţii au cumpărat o casă cu gândul la o investiţie sigură. Un arhitect le-a proiectat o vilă de aproape 400 de metri pătraţi, cu o curte de peste o mie. La subsol e sauna şi o sală de sport care dă în piscina interioară.

În rest, dormitoare cu băi spaţioase şi bineînţeles mansarda, pentru refugiu. Acum, e de vânzare.

Autentifica-te Acum

Facebook

Social Login