Bentley Continental GTC Series 51 la Frankfurt

Bentley Continental GTC Series 51 la FrankfurtCaroseria acestui model este foarte bine definita. Sub luminile reflectoarelor de la Frankfurt putem distinge liniile sublime acompaniate de elementele, care sunt in număr redus, ce decorează fata si spatele maşinii.

Interesante sunt elementele găsite in centrul jantelor, sigla producătorului,  care i-si păstrează poziţia verticala indiferent daca rotile sunt in mişcare sau nu. De altfel acest element a fost cel mai discutat de presa de specialitate.

Citeşte mai departe: Bentley Continental GTC Series 51 la Frankfurt

Conceptul Seat IBZ prezentat la Frankfurt

Conceptul Seat IBZ prezentat la FrankfurtCuloarea caracteristica si preferata de Seat pentru prezentare este un albastru închis. Acest fapt este demonstrat si de prezenta producătorului la Frankfurt cu acest concept. Maşina , in comparaţie cu aceea ce se afla pe piaţa acum, oferă mai mult spaţiu interior la aceleaşi dimensiuni ale exteriorului.

Noul model va începe sa fie produs de la începutul anului ce urmează, chiar din ianuarie 2010. Imaginile ce urmează împreuna cu comunicatul de presa oferă detalii suplimentare despre vehicul.

Citeşte mai departe: Conceptul Seat IBZ prezentat la Frankfurt

Volvo C70 2010 prezentat la Frankfurt

Volvo C70 2010 prezentat la FrankfurtMaşina este superba. Acum doua săptămâni a fost surprinsa la San Diego varianta sa fără cupola care arata la rândul sau excelent. Din lateral nu prea i-ti dai seama exact ce si cum dar odată ce începi sa te mişti către fata devine totul evident.

Farurile fata sunt extraordinar de interesante si au un aer revoluţionar daca ne gândim ca mai ieri Volvo producea cutii. Bara din fata este si ea in ton cu restul maşinii oferindu-i un aer revoluţionar. In continuare aveţi imaginile de la Salonul Auto de la Frankfurt

Citeşte mai departe: Volvo C70 2010 prezentat la Frankfurt

VW Phaeton prezentat la Salonul auto de la Frankfurt

VW Phaeton prezentat la Salonul auto de la FrankfurtProducătorul a vrut sa construiască doua maşini după cum urmează:
1.    un foarte performant bolid;
2.    un sedan de lux
dar a ieşit numai una. Rezultatul acestor încercări au fost Veyron si Phaeton. Phaeton este dotat cu un turbo diesel V10 a cărui putere este apropiata de cea a unui Volkswagen Touareg. Detaliile din imagini ne scutesc de orice alt comentariu. Studiati galeria foto.

Citeşte mai departe: VW Phaeton prezentat la Salonul auto de la Frankfurt

Hyundai Tucson ix35 prezentat la Frankfurt

Hyundai Tucson ix35 prezentat la FrankfurtHyundai Tucson ix35 arata bine dar nu are prea multe elemente ce l-ar deosebi de un oricare crossover pe care l-am întâlnit. Motorul cu care este echipata maşina este unul de 2 litri ce are patru cilindri si dezvolta 166 de cai putere.

Puterea poate fi distribuita doar pentru puntea fata sau pentru toate cele patru roti. Ca elemente noi avem doua sisteme de asistare la coborâre si la pornirea din panta. Ultimul cuvânt va fi spus când maşina va fi testata dar pana atunci admiraţi imaginile.

Citeşte mai departe: Hyundai Tucson ix35 prezentat la Frankfurt

Fiat Punto Evo la Salonul Auto de la Frankfurt

Fiat Punto Evo la Salonul Auto de la FrankfurtFiat încearcă o relansarea a lui Punto la Salonul Auto de la Frankfurt. Maşina prezentata de Fiat a re un aer plăcut cu toate ca numele, ”Evo” , poate lăsa o impresie uşor greşita vizitatorilor, care la o privire mai atenta a maşinii i-si dau seama ca este vorba de un hatchback relativ normal si care poate fi achiziţionat de oricine.

La exterior noul Fiat Punto Evo are bara fata si spate modificate. Interiorul a suferit schimbări majore fiind integral modificat. Motorizarea aleasa este cea ce a fost prezentata la lansarea MiTo Quadrifoglio Verde -  motoarele MultiAir.

Citeşte mai departe: Fiat Punto Evo la Salonul Auto de la Frankfurt

Wiesmann MF5 Roadster prezentat Salonul auto de la Frankfurt

Wiesmann MF5 Roadster prezentat Salonul auto de la FrankfurtWiesmann MF5 Roadster este un vehicul cu un aer retro ce nu poate fi ignorat, dimpotrivă unul care stârneşte invidie in toate privirile celor prezenţi la salon. Poate fi considerata cea mai retro maşina de la Salonul Auto de la Frankfurt împreuna cu Porsche 911 Sport Classic de care ne vom ocupa in curând.

Cu o putere efectiva de 507 cai putere care este generata de motorul V10 cu capacitatea cilindrica de 5.0 litri bolidul atinge suta in 3.9 secunde – viteza maxima fiind de 300 de km la ora.

Citeşte mai departe: Wiesmann MF5 Roadster prezentat Salonul auto de la Frankfurt

Porsche 911 Turbo 2010 cupe si cabrio la Frankfurt

Porsche 911 Turbo 2010 cupe si cabrio la FrankfurtNoile Porsche 911 Turbo prezentate la Frankfurt, in comparaţie cu vechile modele, sunt mai puternice, mai rapide si mai bune. Având peste 500 de cai putere , au un răspuns ”destul” de rapid la comenzi. Preţul este si el la fel de mare ca si puterea maşinilor – pentru cupe fiind de 132,800 de dolari iar pentru cabrio este de 143,800 tot de dolari. Daca va permiteţi o asemenea bijuterie va sfătuim sa o si achiziţionaţi! Imaginile ne împiedica sa mai comentam…

Citeşte mai departe: Porsche 911 Turbo 2010 cupe si cabrio la Frankfurt

BMW Seria 7 Active Hybrid la IAA 2009

BMW Seria 7 Active Hybrid la IAA 2009BMW a reuşit performante demne de admirat cu Seria 7 Active Hybrid. Maşina are un motor ce funcţionează cu combustibil fosil si care dezvolta 449 cai putere având o capacitate cilindrica de 4.4 litri. Tehnologia utilizata pentru baterie este cea bazata pe Li-ion, aceasta fiind compacta si amplasata in spatele banchetei din spate, unde era amplasata anterior o a doua unitate pentru aerul condiţionat.

Cu tot cu motorul electric puterea creste propulsând autovehiculul pana la 100 de km la ora in 4.9  secunde. Cutia de viteze este una in opt trepte automata.

Citeşte mai departe: BMW Seria 7 Active Hybrid la IAA 2009

Mercedes-Benz S500 Vision hibridul conectabil la priza la Frankfurt

Mercedes-Benz S500 Vision hibridul conectabil la priza la FrankfurtMercedes-Benz lucrează la un hibrid ce vrea sa îmbine consumurile mici de combustibili a claselor mici A si B cu luxul si stilul deosebit a clasei S. La Frankfurt puteţi admira pentru prima data, live, noul concept.

Noua maşina mai are pana va ajunge pe piaţa, pana cum reuşind totuşi sa aibă performante demne de respectat. Ajunge la 100 de km la ora in 5.5 secunde si are totuşi un consum mediu de 3.2 litri de combustibil fosil la suta de kilometri. Cum ne-am obişnuit deja cu clasa de lux de la Mercedes , aceasta va fi tot la fel de scump ca si autovehiculele comercializate acum.

Citeşte mai departe: Mercedes-Benz S500 Vision hibridul conectabil la priza la Frankfurt

Autentifica-te Acum

Social Login